Rólunk

WentWorks – Kinsgpan

Együtt gondolkodunk

Már a kezdetek kezdetén, cégünk megalapítása előtt együtt gondolkodtunk, ahogy azóta is. Közös döntésünk eredményeként indult el a WentWorks és a célunk az, hogy a Kingspannal közösen fejlesztett új, innovatív légtechnikai megoldásainkkal támogassuk, hatékonyabbá és egyszerűbbé tegyük a kivitelezők mindennapi munkáját. Ehhez természetesen kellenek a kivitelezők is akik visszajelzéseikkel, ötleteikkel, javaslataikkal segítik és támogatják fejlesztéseinket. A célunk tehát közös, együtt gondolkodni a tervezőkkel, kivitelezőkkel és fejleszteni, fejlődni, sikereket elérni, korszerűbb és gazdaságosabb rendszereket alkotni.

Víziónk

Kingspan légcsatorna rendszerek regionális képviseleteként elsődleges tevékenységünk a Kingspan légcsatorna elemek gyártása és forgalmazása.

Célunk, hogy a Kingspannal közösen fejlesztett új, innovatív megoldásokkal támogassuk a kivitelezők mindennapi munkáját.
Egy korszerű légcsatorna segíthet csökkenteni a légtechnikai rés- és energiaveszteségeket, a szerelési munkára fordított időt, energiát és így a költségeket.

Elkötelezettek vagyunk, hogy mindig minőséget adjunk ki a kezünkből és amellett is, hogy felhívjuk a figyelmet a lakossági épületek gépi szellőztetésének fontosságára.

Gyöngy Gábor

Gyöngy Gábor

"Nagyszerű lenne eljutni oda, hogy ez emberek fejében a szellőztetés ne legyen egyenlő azzal, hogy kinyitom az ablakot és beengedem a friss levegőt.
Ennél energiatakarékosabb és korszerűbb megoldások érhetők el, ráadásul egészségesebb is."

Kingspan PIRALU Légcsatorna Rendszerek